Mesara MiNo by MUSTANG

Istorija kojom se ponosimo!

Više od 20 godina sa vama...

Pirot, grad bogate kulturne tradicije, poznat po ćilimu, kačkavalju, peglanoj kobasici i mnogim drugim stvarima, smešten je u podnožju stare planine u jugoistočnom delu Srbije. Svojim geografskim poreklom stočarski kraj, opredelio je mnoge da počnu da se bave poljoprivredom. A nas je podstakao proizvodnjom hrane.

1. Počeci

Danas, za nas već davnog 30. januara 1995. godine, sa radom počinje mesarska radnja "Mino"; Sa svega nekoliko upošljenih radnika, ali i jasno određenim planovima i ciljem.

Počeci

Počeci

Osavremenjavanje

Osavremenjavanje

2. MiNo → Mustang

Težnjom da obezbedimo najkvalitetniju sirovinu za svoje proizvode, 2002. godine pokrećemo sopstvenu preradu i proizvodnju mesnih proizvoda, gde proširenjem kapaciteta proizvodnje povećavamo i naš asortiman proizvoda. Praćeni time da samo dobrim kvalitetom možemo izboriti mesto na tržištu.

3. Proširenje kapaciteta

Izgradnjom novog modernog objekta 2008 godine, gde se rad organizuje prema standardima HACCP sistema, počinje sa radom klanica (kapaciteta 100 svinja, 20 grla krupne stoke i 20 jagnjadi) i objekat za rasecanje i preradu mesa, kapaciteta 6.000 kg gotovih proizvoda na dan.

Proširenje kapaciteta

Proširenje kapaciteta

Kvalitet dostupan u 4 grada

Kvalitet dostupan u 4 grada

4. Danas i sutra

Svakodnevnim radom na povećanju produktivnosti i primenjivanju novih savremenih procesa proizvodnje i prerade mesa zaduženo je 110 zaposlenih, koji nude tržištu bezbedan i kvalitetan proizvod, koji se plasira kroz sopstvenu mrežu maloprodajnih objekata rasprostranjenih u Pirotu, Nišu, Dimitrovgradu i Beloj Palanci, čime zadovoljavamo potrebe i očekivanja naših kupaca.

Facebook

Twitter

YouTube

NA VRH TOP